Aniversari PAH-Anoia

Dijous passat, 20 de juny, celebràrem el primer aniversari, tot i que des de el 2011 la PAH-Anoia estava creada, no va ser fins el març de 2012 i en el marc organitzatiu de la Plataforma Prou Retallades de l’Anoia que va començar a còrrer.

Com tot inici, no va ser fàcil arrancar i començar a funcionar, per això la data triada que cau pel mes de maig, fou quan la nostra companya Lorena va arribar amb un pot per recollir diners, aquí amb aquest gest vam pensar que la millor data per escollir com aniversari seria aquesta, pel simbolisme que començàvem a funcionar, en una associació com la nostra, recollir fons per autogestionar-nos es vital.

Manifest a propòsit del aniversari:

La actualitat sens menja, hi han setmanes que semblen que tinguin menys dies, campanyes, sentencies, manifestacions, accions, assemblees, reunions….
 
 la PAH és fa gran, d’aquell petit grup intrèpids utòpics que van formar la primera PAH a Barcelona s’ha convertit avui en un important referent social per gran part de l’opinió pública a tot l’Estat. Nosaltres a l’Anoia,  -petits i discrets com som-, seguim treballant lluny de les mirades  mediàtiques,  fent el que podem amb les nostres limitades capacitats i recursos, veient evolucionar la PAH-Anoia i com cada vegada més persones confien en la seva proposta transformadora.
 setze petites grans victòries, setze vegades que em vist que com es pot tornar a començar, que si es pot,
 i d’aquestes petites grans victòries no haguessin estat possible sense la complicitat de les companyes i companys de la PAH, sense el recolzament de la AAVV del B. Montserrat que en van deixar el seu local per les primeres reunions, del Delícies que va ser durant un temps l’espai de trobada, com el local de Vilanova, i ara actualment aquí al centre cívic del barri de sant Pere, som una PAH nòmada, amb una delegació a la zona de Piera, creant i teixint xarxa, retrobant amistats i companys de lluita, participant dels moviments socials de la comarca que han donat suport quan els hi hem demanat.
 
A tots els col·lectius, persones, entitats, que han format part d’aquest any i escaig de  vida de la PAH-Anoia, moltes gracies, Seguim!!
 
Les imprescindibles, col.lectius, persones, mitjans de comunicació, entitats, sindicats, partits… que en un moment o altre ens han ajudat a arribar on som :
 
AAVV barri Montserrat, Delícies, Centre cívic Pla de la Masia, Copycape, CNT Igualada, CUP Capellades, Endavant, Kamilosetas Muskaria-Distribuïdora Llibertaria, Arran, Casal la Teixidora, CGT-Anoia, CCOO, Creu Roja, El Cau, InfoAnoia, ICV-EUiA Piera, Assemblea de Maquefa, Unu de Maio-Calaf, AAVV El Portell-Piera, Biblioteca de Piera, Espai Centre Igualada, Radio Nova Vilanova,  Regió 7, AnoiaDiari, IgualadaXIgualada,  , ERC Piera, 15M-Esparreguera, CNT Esparreguera….
 
La nostra PAH Germana, companya de accions, companya de lluita: PAH de l’Alt Penedès
 
 Sabem que els problemes van entrelligats, feina, precarietat, explotació, drets bàsics, agafem forces, temps de lluita, sí, es pot!!
Recull d’imatges del dia, vam rebre la visita d’Ada Colau, cofundadora i portaveu de la PAH, també la de les companyes de la PAH de l’Alt Penedès, tarda en família en un molt bon ambient, on l’organització va estar formidable, les companyes de la PAH-Anoia ens vam demostrar que juntes, sí, sí podem!!
Foto1298 DSCI0260 Foto1294 DSCI0266 1013651_10200804614191424_766236405_n 2013-06-20 18.30.21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAH-Anoia Juny 2013

2 comentarios

  1. sois fantásticos, desde Pah Alt Penedes, siempre pelearemos juntos codo con codo,SI SE PUEDE

  2. Para Alt Penedès….un honor pelear con vosotros! soys grandes! muy grandes!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: