Crida Desobediència!!

Crida a la desobediència civil pels drets ciutadans i contra la dictadura financera!
informacio@cridadesobediencia.cat
http://www.cridadesobediencia.cat
Davant la situació d’emergència que vivim, et demanem que llegeixis amb atenció aquesta Crida i que, si hi estàs globalment d’acord, i encara no ho has fet, la signis tot omplint el formulari.
També et demanem que convidis altres persones a sumar-s’hi i que suggereixis possibles accions d’estratègia noviolenta (de diàleg, denúncia, no cooperació, desobediència civil, construcció d’alternatives..) a emprendre el més àmpliament possible, per aconseguir els objectius que pretenem. Envia les teves propostes a:
informacio@cridadesobediencia.cat
La intenció és que actuem com a catalitzadors d’un procés d’organització i mobilització ciutadanes prou ampli, fort i sostingut en el temps per poder capgirar la greu situació social i econòmica que estem patint com a persones i com a poble.
Hem iniciat aquest procés fa unes setmanes amb un parell de trobades de signants el 20 d’octubre i el 10 de novembre de 2012 en les que hem acordat com a primer pas, emplaçar la ciutadania i les seves organitzacions a donar suport a les accions de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH):
-Recollir més d’un milió de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament i el lloguer social abans del 25 de gener de 2013
-Participar activament en els actes d’STOP desnonaments
-Recolzar les noves accions de la PAH per aconseguir un canvi legislatiu urgent

D’entre els primers 900 signants de 150 poblacions catalanes, comptem amb Ada Colau, Angelina Hurios, Anna Monjo, Arcadi Oliveres, Federico Mayor Zaragoza, Enric Duran, Ferran Izquierdo, Gabriela Serra, Itziar González Virós, Jaume Botey, Jaume Saura Estapà, Joan Segalés, Jordi Vila-Abadal, José Antonio González Casanova, Josep-Maria Terricabras, Josep M. Gasch, Josep Xercavins, Montserrat Ponsa, Pep Subirós, Pepe Beunza, Pere Casaldáliga, Sílvia Munt… (vegeu llista completa al web)

La situació vital a la qual ens enfrontem les persones del segle XXI a Catalunya, Europa i el món sencer ens ofereix dues alternatives:
1. Formar part de la massa silenciosa i empassar-nos el que ens tirin, baixar el cap i combregar amb el pensament únic.
2. Actuar per defensar els que són els nostres legítims drets fonamentals. Drets socials i civils recollits en desenes de textos que ara es queden en paraules escrites sobre paper mullat.
Avui, només a Catalunya, som gairebé 1000 persones que hem signat el manifest inicial d’una iniciativa ciutadana transversal i deliberativa per ajuntar esforços, defensar els nostres drets ciutadans, enfrontar-nos a la dictadura financera i construir juntes la societat en la qual volem viure.
Uneix-t’hi! Signa la Crida i actua!
abcd acció base de ciutadania desobedient

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: