Piera no cobrarà la plusvàlua als afectats per l’estafa hipotecaria.

Aquest passat dimecres 26, varem presentar una moció a l’ajuntament de Piera, on s’instava a la creació d’una subvenció per fer front a l’impost de la plusvàlua.

Un bon nombre de companyes de la PAH-Anoia ens vam presentar al ple municipal per donar suport al text, presentat pel company Albert Llatge, del grup municipal d’ ICV-EUiA.

Aquesta moció, aprovada en altres municipis de la comarca, per fi es va aprovar a Piera,  una molt bona notícia pels companys i companyes que es troben davant d’aquest impost, desprès de perdre el pis o la casa.

A efectes pràctics, aquesta subvenció s’aplicarà el 2015,  amb efecte retrospectiu per l’any en curs. Amb el ferm compromís de l’alcaldia, de fer un aplaçament en tots el casos presentats enguany.

Aquest any, pel tema impostos, estem a l’avantsala de plantar cara a la sempre impassible Hisenda pública. Pel mateix motiu,  perquè perdem el nostre habitatge, però als seus ulls resulta que guanyem, pel que ens fan tributar el guany,  impassible? ens quedem curts alhora de qualificar-los.

Enllaç a la moció aprovada a Piera:

MOCIO APROVACIO SUBVENCIO ALS AFECTATS PER PROCESSOS EXECUCIO HIPOTECARIA i DACIO versio revisada

 

Seguim que podem.

 

PAH-Anoia

 

cropped-r-escraches-large570.jpg

 

Una respuesta

  1. Carlos Amable Torres

    No deberian cobrar la plusvalia a los que hayan tenido hipotecas cruzadas, deberían subvencionarlas ya que tambien son dos daciones en pago

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: