Carta Pública a CX

El passat 23 de gener les PAHs de Catalunya vam iniciar una acció indefinida a CX per la falta de solucions als més de 700 casos presentats. Estem fartes de promeses que no es compleixen.

Vam acordar molts punts i vam valorar que era positiu donar un temps raonable per veure si era cert. A més ens va semblar que la nova directora de Riscos tenia intenció de treballar per solucionar els casos.

Un primer acord i senzill era que CX signes i segelles els acords. Encara no ens ho han fet arribar i ens amenacen permanentment amb trencar negociacions. Els recordem dos coses:

  • Suspendre les accions vol dir suspendre les accions col·lectives de més de 60 PAHs en un mateix dia i també les de la resta de l’Estat. Però en cap cas vol dir suspendre accions individuals de casos estancats, sense una solució o amb enganys de per mig.
  • Les PAHs no tenim por a que es trenquin les negociacions, doncs si es trenquen vol dir que CX no està complint amb els acords. I nosaltres no tenim por a sortir al carrer i exercir els nostres drets.

Per altra banda, ens amenacen amb no reunir-nos el 18. Per nosaltres les reunions no són un passatemps, han de servir per arribar a acords i que aquests es compleixin. Si no son útils, com de moment sembla ser, serem nosaltres les que no anirem a la reunió del 18.

També recordem que les interlocutores de les PAHs que es reuneixen amb CX no son “jefes” ni decideixen res. Som transmissors de les demandes i el malestar de les nostres assemblees, i traslladem els acords a aquestes. Si les assemblees no veuen els resultats, son elles les que sobiranament decideixen si es útil continuar amb les negociacions o hem de sortir al carrer un altre cop.

Per això, demanem a CX que recapaciti i que comenci demostrar que els acords presos son reals. De no ser així, nosaltres, com sempre, serem conseqüents.

PAH’s Catalanes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: