L’estratègia del cargol

A la PAH, som de l’opinió que, malgrat hi ha gent que no ens coneix, una part de la que sí ens coneix no ho fa prou.
En els darrers temps, hem aconseguit posar nerviós a tot un Govern de dretes. Hem forçat a modificar lleis injustes, ens ha donat la raó el TJUE (Tribunal de Justícia de la Unió Europea) i tenim a la banca atemorida perquè saben que amb nosaltres no tot s’hi val.LOGO PAH
A la PAH, conscients que la lluita només ha fet que començar, volem manifestar que som quelcom més que una entitat. La nostra àrea d’actuació dia rere dia, s’amplia. Com a base tenim l’exigència a una vivenda digne i el dret a l’habitatge, però també a una feina per viure i en conjunt a una vida en pau.
A la PAH-Anoia entenem els criteris de l’Ajuntament d’Òdena a l’hora de seleccionar els expositors i entitats en la seva Fira de la Vinyala. Però no deixarem d’informar a la població de les barbaritats que cometen els bancs amb les famílies i conscienciar a tothom d’aquesta situació. Com tothom sap, el cargol va amb la casa a sobre, i si aquesta casa, el banc li embarga, li roba i li deixa amb un deute de per vida, la PAH no ho permetrà.

Per això, respectant els criteris de la fira i per tot l’exposat, de cara a properes edicions esperem, (si així l’assemblea de la PAH-Anoia ho decideix), participar d’aquesta fira, que en l’edició d’enguany se’ns ha negat.

vinyala modified 1https://www.youtube.com/watch?v=ZIwWPWWn8Ew

La estrategia del caracol, és una pel·lícula colombiana de 1993 dirigida i produïda pel cineasta i director Sergio Cabrera . L’obra és una comèdia – drama i relat de  ficció sobre la llibertat i la solidaritat , un metàfora del assetjament immobiliari , inspirada en un fet real. La pel·lícula tracta de les penúries de les famílies de baixos ingressos en Bogotà . La bretxa entre rics i pobres i les seves interaccions en un sistema social altament estratificat. Els temes més importants de la pel·lícula són l’ocupació, la propietat del habitatge i l’assetjament immobiliari.

https://es.wikipedia.org/wiki/La_estrategia_del_caracol

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: