De petites i GRANS victòries, setmana de recollida.

Feia setmanes que no teníem bones notícies. La feina de formigueta que no es veu, que no es nota, en aquest tauler d’escacs on lluitem en el dia a dia, amb una desigualtat de forces tant i tant desproporcionada, amb la nostra perseverança, hem aconseguit signar dues dacions totals, una a més amb lloguer social, el company Lekbir i la seva família del BBVA i, la companya Laura del Banc Sabadell, entitats que no ho posen molt fàcil alhora de negociar, però hem pogut, sí que hem pogut.

Dimarts començàvem la setmana aturant el primer desnonament en què ens vèiem implicats, el de la companya Àngela https://anoiahipotecada.wordpress.com/2013/07/09/primer-desnonament-aturat-per-la-pah-anoia/
Més d’hora que tard, tenim previstes noves resolucions,.Algunes de molt esperades, de companys lluitadors des de ben bé l’inici dels nostres passos, de companyes que s’han afegit en aquest temps a la nostra lluita. Són els grans exemples de persones perseverants, lluitadores, que dediquen molt del seu temps ajudant a les companyes i companys de la família de la PAH Anoia.

Les petites grans victòries poden ser de diversa resolució, depèn molt de les entitats bancàries i, per descomptat, de l’acceptació de les companyes afectades, ( ja que els casos són diferents i alguns d’una enorme complexitat), per molt que sabem que la causa i els causants son els mateixos. Aquest sistema que rescata els bancs i oblida a les persones, persones que enumera en un llistat d’impagats, principalment la mà d’obra que el capitalisme ara li sobra, repudia i castiga, capitalistes que no haver de renunciar als seus privilegis aconseguits, tot retallant els drets i la dignitat de les persones desafortunades… així és com ens volen veure.

Teníem 16 casos resolts, amb el últims 18, però ens deixàvem dos més, el de la companya Lorena, veterana PAHctivista, i els companys Ivan i Sara. Tots ells de la financera del grup Santander anomenada UCI, de les pitjors entre les pitjors.

Actualitzem dades: ja tenim 20 petites grans victòries, i seguim, per justícia social, pels drets humans, per canviar aquesta manera  tant egoista de fer, per guanyar al capitalisme.

Endavant companyes i companys, seguim!

32591_402946363155097_444079473_n

2013-04-16 13.09.22

des1 (1) 21348_669178353107105_1507086287_n

.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: