PAHctivisme setmanal

Les brises d’aquestes últimes setmanes deixaran pas al vent catabàtic, la primavera verda es torna vermella i escalfa, aquest més de maig, el qual serà una mostra inequívoca que seguim endavant, amb les idees clares. Estarem presentes als carrers, a les entitats usureres, a les administracions incompetents, fent camí entre tanta resignació i desolació.

Divendres passat várem passar abans de l´assemblea, un vídeo fet a la seu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Madrid, on l’advocat Rafa Mayoral explica el procés d’execució hipotecaria http://vimeo.com/57927170

Imatge

Diumenge vam estar a la Fira de Santa Margarita de Montbui, amb la PAHradeta i molt bon ambient.

Imatge

Aquest dilluns vam participar en un especial del programa L’hora L de la cadena Ser, fet a Santa Margarita de Montbui, població amb la taxa d’atur més elevada de Catalunya, els efectes d’aquesta crisi del capitalisme estan entrellaçats: sense feina, sense ajudes, sense estalvis, sense casa…sense por! Solidaritat i auto-organització, no ens esperem al canvi, el marquem.

http://goo.gl/QTCpq

I continuem, seguim en la construcció d’un espai de confiança i sentiment de comunitat, d’un procés de desculpabilització, requisit previ per l’apoderament de les afectades, tant emocional com d’estratègia de negociació, i generar xarxes de solidaritat entre les afectades.

Es l’efecte multiplicador que té l’assessorament col·lectiu. Compartir experiències permet sociabilitzar eines i coneixements. Es tracta a l’afectada com un subjecte actiu transmissor de coneixement i no com una víctima assistida.

El resultat de l’assessorament col·lectiu ve acompanyat de mesures/accions de pressió.

Entre totes, tot!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: