Concentració-escrache davant la seu del PP + video-escrache

La PAH-Anoia participarà en la jornada convocada per la PAH arreu de l’Estat davant de les seus del PP a la seva seu de Barcelona. Dimarts 9 d’abril a les 19:00 c/comte Urgell 249 .http://goo.gl/maps/AZehD

La ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i la moratòria de desnonaments s’està debatent al Congrés. Des de la PAH hem esgotat totes les vies per canviar una llei injusta que condemna a milers de persones, que beneficia a una banca criminal rescatada amb milers de milions de diners públics.

La ILP avalada per 1.402.854 signatures es va acceptar a tràmit gràcies a la pressió social. Quan tothom ho donava per perdut, però des de la PAH sabem que no podem permetre’ns el luxe de llançar la tovallola. Perquè literalment hi ha vides en joc.

El PP ha fet un bast intent de criminalitzar la campanya d’escraches informatius als diputats del PP per desviar l’atenció, perquè les demandes de la ILP tenen el suport del 90% de la ciutadania, i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha declarat que els desnonaments són il·legals, que durant tot aquest temps s’han vulnerat els drets humans sistemàticament. El que la ciutadania fa quatre anys que denuncia, ara també ho diu Europa. Els desnonaments són il·legals.
Cal canviar la llei, i les solucions estan damunt de la taula: en la ILP hipotecària.

S’ha acabat el termini d’esmenes. Les esmenes del PP són una rebaixa substancial de les propostes de la*ILP. I la ILP són propostes de mínims, sempre ho hem dit. Vivim en una democràcia segrestada pels interessos dels lobbies financers. Uns lobbies als quals només la ciutadania ha plantat cara. I el Partit Popular ara té l’obligació d’escoltar el clam popular, està en mans les seves mans acceptar les demandes de la ciutadania, o continuar perpetuant una situació que condemna a milers de persones a una mort civil.

Enfront de la pressió dels lobbies financers és més necessària que mai la pressió social.

[Quan es faci fosc començarem un video-escrache a la seu del PP]

Sí Es Pot

dimartsseupp

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: