I avui en el Banc Popular!

Fa un anys a Catalunya es va intentar promocionar una activitat de lleure anomenada el «turisme industrial«. Es tractava de mostrar i exhibir les restes de l’abundant passat industrial de Catalunya en els anys de la seva «revolució industrial». Amb la crisi, aquesta proposta va perdre interès… era difícil vendre a cinc millions d ‘aturats una excursió per anar a veure fàbriques buïdes.
Però un grup de joves emprendedors promotors catalans han publicitat ultimament una nova tendència turística a la ciutat que ja està generant forta impressió als mitjans. Es tracta del «turisme bancari» o també anomenat «turisme hipotecari». Des de la passada tardor, ja s’han organitzat visites guiades a les seus principals de les principals entitats bancàries, amb l’objectiu principal de obrir les instal·lacions als seus depositaris. La PAH, principal agència promotora d’aquesta nova activitat turístico-recreativa assenyala que aquestes visites han rebut fins ara una gran acollida i complicitat per part de les entitats, desprès de la sorpresa inicial, com han pogut apreciar ja amb anterioritat en les visites organitzades a Catalunya Caixa i BBVA. Avui, ha estat el Banc Popular, precisament l’entitat bancària escollida per la PAH per la seva visita guiada. Durant un parell d’hores, els integrants de la convocatòria han disfrutat de les instal·lacions, han pogut departir amb els seus amfitrions i finalment, com a resultat d’aquesta visita han estat obsequiats com a regal de despedida amb l’oferta de la paralització de les subhastes (SI ES POT!), dels desnonaments (SI ES POT!!) i la designació d’un interlocutor directe (SI ES POT!!!).
Aqui us deixem un parell d’imatges on es poden veure als depositaris del BancPopular gaudin de les instal·lacions de la seva seu principal.
bp1
bp2

bp3(Les fotos son de Fotomovimiento. Bona feina i gràcies per deixar-nos fer-les servir).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: