Visita contundent al Banco Popular

Desprès de cinc visites anteriors, de gaire be dos anys d’intent de negociacions, la PAH-Anoia cansada de les mentides per part del Banco Popular, ha fet una visita contundent a aquesta entitat a la seva oficina d’Igualada, la del carrer Sant Jordi.
Han sigut dos anys mirant de trobar una solució amb el pis del company, s’han presentat dues dacions, sempre ens deien que s’ho estaven estudiant, fins i tot ens havien donat l’esperança de resolució que acceptaven la dació, el company en aquest temps entra en procés d’execució, la seva situació familiar empitjora, sense feina i amb pocs ingressos, la PAH fa una visita a finals de desembre passat a l’oficina i torna a treure un altre compromís, però aquest cop exigeix una resposta en una setmana, l’actitud de l’entitat segueix sent la mateixa, el silenci. Com a conseqüència de la pressió feta la darrera setmana aconseguim parlar amb un Recuperador de l’entitat a Barcelona, aquest ens diu que el Banco Popular no dona dacions, política de l’entitat, donant una opció de compra-venta amb un preu de taxació molt mes baix del que ells havien taxat inicialment i deixant al company amb un deute de 50.000€, del tot inassumibles, ens diuen que no l’hi reclamaran el deute si el company torna al seu país d’origen, la Índia, però es neguen a donar-nos aquest tracte per escrit.
Hem estat gaire be dos anys negociant amb el banc perquè al final ens diguin que no accepten dacions, han estat jugant amb nosaltres, amb el company i la seva família, vam aconseguir una resposta fent pressió i aconseguirem una solució favorable per nosaltres fent accions com les d’aquest divendres; tenen una setmana, si no tornarem, paraula de PAH.

304905_403982006352337_518071382_n

Una respuesta

  1. Maria Teresa Soteras Tutusaus

    MOLT MOLT MOLT BÉ!!!! AIXÒ ÉS EL QUE S´HA DE FER. QUE DEIXIN DE JUGAR AMB LES PERSONES I DONGUIN SOLUCIONS FACTIBLES, JA QUE AMB ELLS ELS HI SOLUCIONEM LES FALLIDES I ELS SEUS ROBATORIS ELS CIUTADANS I BRUSEL·LES. US FELICITO

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: