Moció de la PAH-Anoia a Capellades

Vila de Capellades-CUP, ha presentat al Plé Municipal de Capellades la moció de PAH-Anoia

Avui dimecres 19 de desembre, el Ple de l’Ajuntament de
Capellades ha aprovat per unanimitat (CUP, ERC, PSC, CiU) la moció de la PAH-Anoia demanant la declaració de Capellades com a municipi anti-desnonaments.
En el Ple s’ha demanat també que als afectats no se’ls cobri l’impost sobre l’increment de terrenys o plusvàlua municipal, per tant que s’adopti l’acord que els afectats estiguin exempts de pagament en casos de dacions hipotecàries per insolvència.
A més, en el torn de precs i preguntes s’ha demanat que l’Ajuntament es posi en contacte amb la PAH-Anoia, ja que som l’única eina per aturar desnonaments. S’ha volgut posar de manifest que els serveis socials dels ajuntaments estan saturats alhora que mancats de recursos i no tenen prou capacitat per fer assessorament, no podent resoldre les dacions (fins ara han estat derivant els seus casos al Consell Comarcal).
Des de Vila de Capellades-CUP es comprometen a fer seguiment de l’evolució dels acords presos en el Ple i s’insta a convocar una taula de diàleg entre l’Ajuntament, la PAH, els partits que vulguin ser-hi i les entitats bancàries.Des de la PAH també s’ha demanat què el ple de l’Ajuntament faci el possible per arribar a acords amb les entitats bancàries, per posar a disposició del vilatans, el parc d’habitatges buits que existeix a la vila i que aquest sigui en règim de lloguer social.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: