La PAH-Anoia a Pantalla Oberta d’Igualada

Volem agraïr el gest solidari del col·lectiu Pantalla Oberta d’Igualada per convidar-nos el proper dijous 20 de desembre com a entitat participant del seu cicle de projeccions. La projecció serà a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, a les 20 hores a la Sala de Socis (ENTRADA LLIURE!!).

PANTALLA OBERTA “La plataforma, el documental”
de Jon Herranz (Catalunya 2012).

”La Plataforma, el documental” tracta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la seva defensa del dret constitucional a un habitatge digne per tothom. El film vol ser una eina que afavoreixi el debat, que aclareixi els drets que assisteixen la ciutadania i desfaci els equívocs que la informació interessada ha impregnat en la societat. I és que La Plataforma, el documental és una pel·lícula documental que analitza el naixement i desenvolupament de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, un moviment social que neix a Barcelona però que ràpidament s’estén per la resta de l’estat.
Aquesta activitat està emmarcada dins la Recollida d’Aliments que organitza IgualadaxIgualada .
Es convida a tots els assistents a portar aliments per la campanya (els aliments més necessaris són: Llet UHT, oli de girasol, sucre, sal, sardines, tonyina, cereals, farina, productes d’higiene infantil -bolquers, sabó, colònia, crema hidratant, tovalloletes.
(Extret de la web de «Pantalla Oberta»:
http://www.ateneuigualadi.cat/2012/12/pantalla-oberta-la-plataforma-el-documental/).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: