Convocatòria PAH 23N

23 de novembre: assenyalem als partits que ignoren les solucions als desnonaments proposades per les PAH
Es vol deixar clar a l’opinió pública, una mica abans de la jornada de reflexió, que els partits majoritaris no estan atenent les demandes de la PAH, que els seus parches no solucionen el problema, que volem dació en pagament retroactiva i lloguer social ja. 
CiU, PP i PSC volen fer un ús electoralista dels desnonaments, de la vulneració sistemàtica del dret a l’habitatge; però han bloquejat en diverses ocassions la possibilitat de solucionar el problema.
Ens han de rebre i aplicar les solucions que les PAH venen donant des de fa molt de temps. Som les PAH les que hem posat el tema dels desnonaments sobre la taula mitjançant el nostre esforç, la nostra solidaritat, la nostra unió i la nostra ràbia davant aquesta gran injustícia social.
Coneixem millor que ningú la situació i per això han d’asseure’s i escoltar la nostra veu per solucionar el problema.
No permetrem que ningú se’n porti vots a costa dels nostres esforços, de la situació d’emergència que viu moltíssima gent al nostre territori; en definitiva, d’una situació que ells podrien haver contribuit a solucionar i no només no ho han fet, sinó que han obstaculitzat de diverses formes la solució.
Porta xiulets, cassola, pancartes i samarreta de la PAH si en tens.
Metro Diagonal (sortida Passeig de Gràcia)
Divendres 23 de novembre, 10:30

Divendres abans de les eleccions, del 25N les PAH de Catalunya convoquem aquest acció conjunta per deixar clar que no pararem fins aconseguir el dret a un habitatge.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: