Convocatòries PAH-Anoia

Dissabte dia 10 d’octubre:
Paradeta informativa + recollida de signatures per la ILP a Piera, per la zona del mercat. Punt de trobada al local de la PAH (Girona 8, Vilanova del Camí) a les 10h per estar al voltant de les 11h a Piera.
Dilluns dia 12 d’octubre:
Acompanyament a Catalunya Caixa de la companya Isabel: com que la entitat no ens fa cas farem una concentració de pressió a les portes de la oficina i dos membres de la PAH entraran amb Isabel per parlar amb el director. A les 9,30h a la oficina de Catalunya Caixa de la av. Barcelona 88 d’ Igualada.
DESCONVOCAT!!!! Del dimecres a divendres CatalunyaCaixa ha passat de dir que no volia parlar més amb Isabel a accedir a una resolució definitiva del seu cas. Anims Isabel… Seguim al teu costat, si o si!!
Dimarts 13 d’octubre:
Punt de trobada al local de la PAH (Girona 8, Vilanova del Camí) 17:00h. Taller de pancartes reivindicatives per la jornada de vaga del dia 14. Volem fer una pancarta, ens cal esprais, bona lletra i un bon eslògan.
Dimecres 14 d’ctubre:
Vaga general, la PAH-Anoia dona suport a la vaga i participarà en la manifestació de la tarda a Igualada. Convoquem al mercat de la Masuca a les 17:30h. Li diuen crisi i es una estafa!! Li diuen suicidi i es Genocidi Financer!!
Dijous 15 d’octubre:
Assemblea de la PAH-Anoia. Punt de trobada al local de la PAH (Girona 8, Vilanova del Camí) a les 19h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: