Correus 18/10/2012

PAH-BADALONA
DILLUNS, 22 D’OCTUBRE, A LES 09:00 H. DESNONAMENT PATROCINAT PER CATALUNYA CAIXA. AVINGUDA MARQUÉS DE MONTROIG, 207 (METRO L2-SANT ROC).
PAH-PENEDÈS
Divendres que ve, 26 d’octubre, el BANC PASTOR patrocina el tercer intent de desnonament de Lina, Moji i els seus dos fills, Sarah de 6 anys i Naji de 10 anys. El BANC PASTOR mai va acceptar la sol · licitud ni de dació en pagament ni de condonació del deute tot i tenir una hipoteca de 70.000 euros la qual avalen els pares de Lina, als quals el Banc Pastor també va intentar prendre l’habitatge. Ara, el BANC PASTOR ha VENUT el DEUTE restant, que ascendeix a 33.000 euros, a una empresa de cobrament de deutes de Luxemburg que ara reclama amb amenaces a Lina, els seus pares i Moji, que actualment segueixen en atur i sense cap tipus d’ingrés. El Desnonament està previst per al divendres 26 i ve autoritzada la utilització de la força, demostrant una vegada més que a aquest sistema les persones li importem un rave.
El desnonament és a la urbanització Can Coral de Torrelles de Foix, c / Presseguer número 55, cantonada carrer Noguera a les 9 del matí.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: