Correus 08/10/2012

PAH-SABADELL
Benvolgudes Pah’s, sentim avisar amb tant poc temps però prevèiem resoldre aquest cas per una altra via i, finalment, a l’espera d’una darrera gestió demà al matí, tot indica que haurem d’aturar un desnonament. No tolerarem que, aquest dimecres dia 10 el Youseff, la Hafida i les seves filles dormin al carrer. L’avarícia té un limit. Nosaltres el marquem, clarísimament, en que no permetrem que ningú es quedi al carrer. Ajudeu-nos doncs a guanyar temps per seguir negociant. Ajudeu-nos a que la família de la Hafida no es quedi al carrer. Ajudeu-nos a aturar el desnonament aquest dimecres a les 9:00 al número 7 del carrer Salenques a Ca n’Oriach.
PAH-BADALONA
El nostre company José Rodríguez durà a terme una acampada reivindicativa davant de Catalunya Caixa. Dies: 9 i 10 d’octubre, a partir 9:00 h. Lloc: C / Francesc Layret, 51 / Plaça de la Vila, Badalona. (Bus B-27, L.2 Pompeu Fabra).
També informar de quatre desnonaments més que es volen executar durant aquest mes a Badalona i Santa Coloma de Gramenet
Desnonament de Bàrbara: 2 º intent, patrocinat per CATALUNYA CAIXA. Data: 16 d’octubre, 11 ’30 h. Lloc: Passatge Tarragona, 2 (Barri Les Oliveres) Busos B-27 i B-20, L.9 Cam Zam SANTA COLOMA DE GRAMENET
Desnonament d’Hicham: 2 º intent, patrocinat per LA CAIXA Data: 17 d’octubre, 9:30 h Lloc: c / Simancas 25 BADALONA (prop del metres L2 Sant Roc i L2 Artigues-Sant Adrià)
Desnonament de Manuel: 1 Intent. Data: 24 d’octubre 13:00 h Lloc: c / Sant Mori, 15 12è 1 ª BADALONA (prop metro L9 LA SALUT)
Desnonament de Betty: 2 º intent, patrocinat per IBERCAJA. Data: 30 d’octubre, 8:00 h. Lloc: C / Pau Claris, 52 (Barri Santa Rosa) L.9 Can Peixauet. SANTA COLOMA DE GRAMENET
PAH-GRANOLLERS
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha frenat aquest dilluns al migdia un nou desnonament a Canovelles i, per tant, que un altre pis quedi buit al municipi. El jutge havia dictaminat una ordre de desnonament per un veí de 61 anys que no ha pogut fer front a la hipoteca. Una trentena de membres de la PAH han estat tot el matí fent guàrdia davant l’immoble. La comitiva judicial ha vist la protesta, amb pancartes on es podia llegir «BBVA fa fora una família» o «STOP desnonaments», i ha passat de llarg.
PAH-LA LLAGOSTA
Seria bo fer difusió del desnonament del Manso Can Piella (www.canpiella.cat). Aquest dissabte 13 a les 17h hi ha una mani de protesta que arrenca de la plaça Antoni Baqué de la Llagosta, i després s’acampa (qui vulgui) a Can Piella dels dies 13 al 15 inclòs. Can Piella és un projecte altermundista d’autosostenibilitat dels de més èxit arreu del territori, i perilla perquè el jutge ja ha enviat l’auto de desnonament, el dia 4, amb efectes de produïr-se a partir de 10 dies de la data (data oberta). A la pròpia web de Can Piella es pot veure tota la moguda planejada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: