Recollida signatures ILP a Igualada

El 31 d’octubre finalitza el termini per entregar les 500.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a la dació en pagament, el lloguer social i la paralització dels desnonaments.

Estem molt a prop d’arribar a aquesta xifra i, per acabar d’aconseguir-ho, el proper dissabte 6 d’octubre les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca convoquem de forma coordinada en un gran número de ciutats una recollida massiva de signatures al carrer.
Des de la PAH-Anoia ens sumem a aquesta iniciativa, i serem de 9:30 fins a les 13:00 a la Rambla del General Vives nº 5 d’Igualada (al davant de l’oficina nº 1 de la Caixa).
La dació en pagament és un clamor popular, una demanda que ja ningú qüestiona. És el moment d’unir-nos per expressar rotundament la nostra voluntat col·lectiva de canviar una legislació injusta, que no té per objectiu protegir el dret de vivenda dels centenars de milers de famílies que es troben en una situació extrema deguda a la crisi, sinó perpetuar els interessos de les entitats bancàries. Una legislació que permet que, mentre el Govern rescata les entitats financeres que han provocat la crisi, aquestes continuïn desnonant 532 famílies cada dia a tot l’Estat, i 103 només a Catalunya.
Si encara no has signat, apropa’t dissabte a la Rambla. Junts ho aconseguirem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: