ILP per la dació en pagament.

Si que es pot!!! El 6 d’octubre sortim al carrer!!!

La dació en pagament es un clamor popular, una demanda que ja ningú qüestiona.

El 31 d’octubre finalitza el termini per entregar les 500.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament, el lloguer social i la paralització dels desnonaments que permetrà portar al Congrés aquestes demandes per a que es puguin traduir en llei. El 31 d’octubre quedarà clara l’evidència: no podem continuar permetent aquesta injustícia que pateixen milers de famílies a diari.
Des de que va estellar la crisis, cap mesura proposada des del Govern central, tant del PP com del PSOE, ha anat encaminada a protegir el dret a l’habitatge de les centenars de milers de famílies que es troben en una situació extrema degut a la crisis. Han estat dirigides a perpetuar els interessos de les entitats bancàries i a tractar de confondre a la ciutadania per a obtenir un major rèdit electoral. Una crisis que estan pagant els mes afectat, i no els responsables d’haver arribat aquí.
És per això que, des de llavors, el número d’execucions hipotecaries i de desnonaments no ha deixat d’incrementar semestre rere semestre..
Amb la ILP obrim una via més per a reforça aquest canvi normatiu al qual es neguen els nostres governants i portar al Congrés allò que al carrer es un clamor popular. Ara, a tan sols un mes per la finalització del període de recollida de signatures estem molt a prop d’arribar al mínim del mig milió, però el mínim no es suficient, hem de presentar moltes més. D’aquesta manera pressionarem, encara més, als diputats que faran la votació. No poden seguir legislant per a protegir als bancs: ara toca rescatar a les persones. És per això que els pròxims 6 i 7 les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca convocaran de forma coordinada en un gran número de ciutats del país una recollida de signatures massiva als carrers. Les ciutats que s’estan adherint, llocs i hores els anunciarem més endavant al nostre web i us animem a que propagueu i participeu d’aquesta convocatòria.
Cada vegada som més: no poden negar-ho.
La ILP es l’única via democràtica que contempla la nostra legislació per a expressar la voluntat dels ciutadans i a ella ens hem sumat amb la voluntat de canviar aquestes lleis injustes. Amb la lluita col·lectiva fem front a les injustícies socials. Des del carrer, fins a les petites fissures que permet la legislació. Si tot i així el Govern desestima les propostes, continua rescatant a les entitats financeres que han provocat la crisi i segueix permetent que continuïn desnonant a milers de famílies als nostre país, la PAH no es quedarà de braços creuats i entenem que estaran justificades mesures més contundents per a fer efectiu aquest dret fonamental que es vulnerat amb el pretext de la crisi.
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha paralitzat centenars de desnonaments al crit de ¡Sí se Puede!
I ¡sí que es pot! Obligar als governs a legislar per a protegir el dret a l’habitatge.
Perquè la nostra, es una lluita per la justícia social.
Si encara no has signat o vols col·laborar activament amb la recollida de signatures, pots consultar aquesta adreça:

http://www.quenotehipotequenlavida.org/

Recordem que si disposes de DNI electrònic també pots signar online.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: