«Pacte Social»: una nova mentida de l’ajuntament d’Igualada


La Plataforma d’Afectats/ades per la Hipoteca de l’Anoia (PAH-Anoia) vol declarar públicament que l’ajuntament d’Igualada menteix quan diu que la PAH-Anoia ha participat en la elaboració del «Pacte Social».
La PAH-Anoia vol manifestar a tota l’opinió pública el següent:
1. Que NO son certes les declaracions dels senyors Marc Castell i Joan Torras, alcalde d’Igualada i tinent d’alcalde de la ciutat, -aparegudes en la premsa el passat 14 de setembre- en que respecte al “Pacte Social” s’expressen dient:
”En l’elaboració del paquet de mesures del Pacte hi han participat entitats socials de la ciutat com (…) la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.”
2. Demostrem que aquestes declaracions són una mentida premeditada denunciant que l’única participació que hem tingut en aquest “Pacte” ha estat la recepció d’un correu des de l’ajuntament amb data de 13 d’agost de 2012 en que se’ns convidava a la seva presentació el dia 6 de setembre, i un altre correu amb data del 12 de setembre, tot just dos dies abans d’aparèixer aquestes declaracions impresses, en que ens va arribar per correu un arxiu pdf còpia de la mateixa presentació del dia 6.
3. Denunciem per aquests motius que tant la forma com els continguts que l’ajuntament d’Igualada està oferint en el seu “Pacte Social” son un frau a tota la ciutadania d’aquesta ciutat.
4. I denunciem a més, la falta de respecte institucional i administrativa que representa en aquests moments aquest intent descarat de manipulació de les entitats i moviments socials d’aquesta ciutat en una maniobra política més de les seves estratègies electorals. Realment creuen, senyors Marc Castell i Joan Torras, que aquesta és la manera de voler fer creure als col·lectius amb més greus problemes de la seva ciutat que el seu ajuntament està treballant de veritat en els seus problemes? Enviant dos correus i després dient mentides?
5. La Plataforma d’Afectats/ades per la Hipoteca de l’Anoia comunica públicament amb aquesta nota que NO ha participat de cap manera en la elaboració del “Pacte Social” municipal i que per tot l’expressat fins ara NO li dóna ni li donarà cap suport.
6. La Plataforma d’Afectats/ades per la Hipoteca de l’Anoia adverteix també amb aquesta denúncia pública que no tolerarà cap més intromissió en la nostra independència ni molt menys permetrà que cap institució o persones juguin amb la respectabilitat dels nostres representats.
Igualada, 17 de setembre de 2012
Plataforma d’Afectats/ades per la Hipoteca de l’Anoia / PAH-Anoia

A %d blogueros les gusta esto: